4 групи подгряват Звезди и "Аналгин" за изпращането на залеза преди Джулая на русенския кей

07:43, 30 юни 15 / Култура 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
4 групи ще подгряват "Аналгин", водена от фронтмена на легендите от "Ахат" Звезди Керемедчиев в тазгодишното издание на "Дунав рок фест", който започва днес от 18 ч. на русенския кей. Това съобщиха от Община Русе.

"Егоист" определят стила си като хард рок и алтернатив, а нейни членове са Габриела Иванова – вокали, Мартин Хърлечанов – китара, Христо Боянов – бас и Пламена Пейкова – барабани. Групата изпълнява кавъри на класически рок хитове, както и авторски парчета.

Друга група, която ще вземе участие, е "Hammer Dance" в състав Станислава Семова – вокали, Златко Златев – китара, Илиян Трифонов – клавиши, Йордан Мандов – бас китара, и Христомир Петров – ударни, които ще се изявят в стил хард рок.

Познатите на русенци "Old Guns" ще са в състав Иван Ненов – вокали, Дидо Максимов – соло китара, Димитър Митев – китара, Илиян Венков – бас китара и Манук Манукян. Те отново ще заложат на хард и хеви рок.

Младежите от група "Anekdot" отново ще е водена от близнаците Божидар Дочев – бас китара и вокали и Боян Дочев – китара и вокали, заедно с Цветан Томов – китара и вокали и Николай Николаев – барабани. Те ще зарадват феновете на по-твърдите ритми с авторски песни в стил хеви прогресив метал.

Както вече съобщихме, специалните гости на вечерта ще бъдат група "Аналгин" с вокалист Звезди Керемедчиев. Организатори на събитието са Сдружение "Вдъхновение" и Общински младежки дом - Русе и се осъществява с финансовата подкрепа на общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама