Самоуби се съпруг на общинска съветничка от БСП в Поморие

10:08, 30 юни 15 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съпругът на общинския съветник от БСП в Поморие Стефка Ангелова се е самоубил, съобщи за Topnovini.bg комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР в Бургас.

Трупът на 63-годишния Марин Ангелов е открит от неговата съпруга вчера около 11:45 часа в стая на приземния етаж от къщата им, която се намира на поморийската улица "Велико Търново" № 10. По информация на полицията Ангелов е сложил край на живота си със законно притежаван ловен автомат "Churchill", кал. 12-ти. Причините за крайното решение на мъжа обаче все още не са ясни.

Тялото на Ангелов е откарано за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Според запознати Ангелов никога не е имал собствен бизнес, нямал е кредити към банки. Бил е дългогодишен управител на почивната станция, намираща се в непосредствена близост до Военния санаториум.

Съпругата на самоубилия се Марин Ангелов е общински съветник от БСП-Поморие вече трети мандат, около името ѝ не се шуми много. Председател е на Комисията по образование, култура, вероизповедание, здравеопазване и социална политика към ОбС в крайморското градче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама