Обезвредиха плевенчанина, барикадирал се в дома си

14:07, 30 юни 15 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Около 13,10 часа днес приключи драмата с барикадиралия се в апартамент на блок 12 в квартал „Сторгозия“ мъж, за когото има данни че е с психично заболяване. Униформени успяха да обезвредят плевенчанина на терасата на жилището, където се бе заключил той тази сутрин. Веднага след това мъжът бе изведен и откаран с линейка към плевенската болница.

Така екшънът, вдигнал на крак от рано сутринта половин квартал в Плевен, приключи.

Според съседи още в 5,30 часа е започнал жесток скандал в дома на плевенчанина, който живеел с майка си и баща си. По думите на запознати той често влизал в конфликт с родителите си и ги биел. Не са били редки и случаите, при които тормозил и деца в квартала, запознати разказват и за случай, при който намушкал човек в ръката.

След поредния жесток скандал рано сутринта, мъжът, който е около 42-43-годишен, се заключил в хола на апартамента, в съседна стая останала майка му. Бащата бил отвън.

Към блок 12 на квартал „Сторгозия“ са изпратени след постъпване на сигнала в полицията, екипи с униформени, на Спешна помощ и на Гражданска защита.

След около 4 часа от подаване на сигнала в полицията, кризата приключи и мъжът бе изведен от апартамента, където се бе барикадирал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама