Старозагорски кандидат - кмет качва с мотор Бузлуджа

06:26, 01 авг 15 / Политика 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за кмет на Стара Загора от БСП д-р Стефан Шишков ще пристигне на събора на социалистите на връх Бузлуджа днес с мотор, научи topnovini.bg. Неврохирургът би запален рокер от дълги години.  Заради отговорната му работа обаче, все по-малко време му оставало за любимото занимание. 

Десетки хиляди социалисти и симпатизанти на БСП ще се съберат на Историческата поляна под  връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата по случай 124 г. от създаването на партията днес.  По време на честванията ще се проведе национален политически митинг под наслов „За хората! Справедливост и солидарност!”. Ще бъдат поднесени цветя на барелефа „Основоположници на социалистическото движение”, на паметника на Хаджи Димитър и на паметника на партизаните от Габровско–Севлиевския отряд.  

Присъстващите ще поздравят председателя на БСП Михаил Миков и президента на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев.  Знакови лица на левицата  ще връчат партийните книжки на десетки млади социалисти.

Нa събора щe бъдат  пpeдcтaвeни кaндидaтитe зa кмeтoвe, издигнати и подкрепени от БСП и гласувани от Националния съвет на партията. Сред тях са кандидатите за кметове нa oбщините Стара Загора – д-р Стефан Шишков, Чирпан – Кичка Петкова  и Раднево – д-р Владимир Желев. Щe бъдaт oбявeни стандартите и пoлитикитe, кoитo coциaлиcтитe щe пpeдлoжaт нa хopaтa в пpeдcтoящaтa пpeдизбopнa кaмпaния и в paмкитe нa yпpaвлeниeтo нa БСП в oбщинитe.

За настроението на присъстващите ще се погрижат: Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър „Дико Илиев” и самодейни колективи от цялата страна. Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни „Една българска роза”, „Моя страна, моя България”, „Ако си дал” и много други. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама