Пътуващо информационно студио "Парламентът на Европа" ще гостува в Търговище

07:12, 01 авг 15 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 6 август от 9.00 до 11.00 часа на площад "Независимост" в Търговище ще бъде разположено пътуващо информационно студио на БНТ 2, част от проекта "Парламентът на Европа". Според информация от телевизията, жителите на седем града, през които ще премине информационният микробус, ще имат възможност да видят различни по тематика образователни репортажи за структурата и работа на Европейския парламент, за това как могат да се финансират проекти за малки и средни предприятия. Ще могат да споделят своите наблюдения от членството ни в Евросъюза и работата на евродепутатите, както и да отправят свои въпроси към тях.

"Затова, ако ви вълнуват темите, свързани с равносметката от присъединяването на България в ЕС и дейността на Европейския парламент, заповядайте! Репортерски екип на БНТ ще запише вашите мнения, коментари и въпроси, които ще постави на дневен ред по време на публична дискусия през ноември т. г. В нея ще участват български представители в Европейския парламент." призоваха от общинската администация.

Пътуващото студио "Парламентът на Европа" ще гостува още в градовете Русе, Велико Търново, Трявна, Попово, Разград и Силистра.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама