АБВ разглежда номинацията си за кмет на Пловдив до дни

18:23, 01 авг 15 / Политика 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Номинацията на АБВ за кмет на Пловдив ще бъде разгледана до дни, съобщи заместник-председателят на партията Румен Петков.

Що се отнася до Пловдив - област то там вече има одобрени кандидати.

В Брезово АБВ подкрепя независимия Стоян Минчев, в Хисаря партията също дава подкрепата си на независим кандидат - Гатьо Тодоров Султанов. Кандидатът на АБВ за Калояново е Величка Димитрова Василева. И в Куклен партията издига свой кандидат – Стефан Апостолов, настоящ председател на Общинския съвет на Куклен. В Перущица кандидат на АБВ е 29-годишният Илиян Пейчев, Владимир Маринов е кандидат на партията в община Родопи, а Христо Арабаджийски в община Съединение.

По думите на Петков сред кандидатите за кметове има много млади хора и специалисти в областта на правото, медицината, инженерните специалности.

"Задачата, която Националният предизборен щаб формулира пред нашите структури, е максимална мобилизация, пълно участие в листите за съветници, кандидати за кметове на населени места и общини и като задача пред всяка една от областните ни структури – постигане на един резултат от 200 000 гласа", посочи още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама