"Ботев" (Пловдив) и "Локомотив" (Пловдив) завършиха наравно (снимки)

20:52, 01 авг 15 / Спорт 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ботев" и "Локомотив" завършиха наравно 1:1 в първото за новия сезон дерби на Пловдив. В продължението на първата част на мача Алекс Колев беше изведен с едно докосване от Мариян Огнянов зад защитата, той напредна и с удар от малък ъгъл отляво на вратата в далечния ѝ ъгъл препарира Ел Харуби за 1:0. 

През втората част на мястото на Христо Стамов и Дани Кики, в игра се появиха Крум Стоянов и Зоран Балдовалиев. Именно македонецът изравни резултата в 49-ата минута. Нападателят на "Локо" направи добро двойно подаване с Мартин Камбуров и с техничен шут по земя намери долния десен ъгъл на Валентин Галев за 1:1.

В 78-ата минута "жълто-черните" пропиляха страхотен шанс. Божидар Васев намери Александър Колев зад защитата и той стреля опасно от няколко метра, но право в тялото на Ел Харуби.

В 86-ата минута Ботев като по чудо не отбеляза. Нико Варела центрира отдясно, Алекс Колев се пребори с Кирил Котев и стреля с глава, но Ел Харуби прояви невероятен рефлекс и някак успя да избие с лявата си ръка и запази статуквото 1:1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама