АБВ издигна кандидатурата на Атанас Кузев за кмет на Девня

13:46, 02 авг 15 / Политика 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Девня Атанас Кузев ще се бори за трети управленски мандат като кандидат на ПП АБВ. Това реши Националният съвет на партията, която си постави за цел да събере минимум 200 хил. гласа на предстоящия местен вот.

Припомняме, че ПП ГЕРБ, която подкрепяше Кузев в настоящия му мандат, оттегли доверието си от него и издигна небезизвестния в Девня Свилен Шитов, който доскоро го играеше крайнодесен и подклаждаше протести срещу управлението на ГЕРБ в индустриалната община.

В Аврен ПП АБВ издига кандидатурата на настоящия председател на общинския съвет – инж. Марин Черкезов, а в Провадия – на Димитър Иванов. За кмет на Дългопол партията подкрепя кандидатурата на независимата Маринка Иванова.

През следващите дни Националният съвет на АБВ ще  разгледа номинации за кметове на някои от големите областни градове, сред които и Варна.

Една от основните цели, които си поставя политическа партия АБВ, е със своята кампания, която ще е позитивна и ще бъде ориентирана към търсенето и намирането на решения на проблемите на различните общини и региони, да се даде възможност на повече български граждани да участват активно и мотивирано в гласуването, посочи заместник-председателят на партията Румен Петков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама