Кметът на В. Търново награди призьорите в ловната стрелба на Картала

18:30, 02 авг 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Даниел Панов награди призьорите в ловната стрелба на стрелбището на "Картала", съобщиха от общинската администрация във Велико Търново.

Ловците от Великотърновското ловно-рибарско сдружение традиционно една седмица преди откриването на новия ловен сезон се събраха на своето стрелбище в местността „Картала“ край Велико Търново.  

В  празника взеха участие над 200 ловци и риболовци. Гости на събитието бяха председателят на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Петков, кметът на великотърновската община Даниел Панов, председателите на ЛРС в Дряново и Попово Рачо Рачев и  Димитър Димитров, професор Валери Стефанов, член на УС на НЛРС-СЛРБ. 

Дошлите на Картала проследиха с интерес станалото вече традиционно състезание по ловна стрелба в дисциплината „Скийт”. В него се включиха ловци от почти всички ловни дружини, общо 45 души.

Награди на ловците с най-точен мерник връчи кметът на община Велико Търново Даниел Панов. Първи се класира Мерт Чолаков от ловната дружина в Ново село.

След него се наредиха Красимир Колев от Ветринци и Петър Антонов от Балван. Отборно  логично първи излезе отборът на Ново село, следван от представителите на дружините в Шемшево и Балван. 

Награди получиха и най-възрастният състезател – 62-годишният Николай Джуров, бивш състезател по ловна стрелба, който в надпреварата излезе четвърти и 19-годишният Петър Досев от Балван, който това лято проведоха успешно курса за подготовка на млади ловци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама