Областният на Разград все още е в кома, вече е в "Пирогов"

14:27, 06 авг 15 / Политика 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на гр. Разград Петър Василев, който катастрофира тежко, е транспортиран вече в УМБАЛСМ „Пирогов“, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение пред София Topnovini.bg. Той е в кома и е на апаратна вентилация.

Инцидентът, при който пострада Василев, е станал около 1 часа през нощта срещу 5 август на равен пътен участък, последван от завой, в посока от село Самуил към село Хърсово, община Исперих. Колата е излетяла от пътя и се е блъснала в дърво. Областният управител не е бил с предпазен колан. Той е пътувал сам със сужебен автомобил.

Сигналът за произшествието е подаден от очевидец, който се е движел зад колата на областния управител. В кръвта му е имало 3.00 промила алкохол, сочат резултатите от изготвена експертиза по образувано досъдебно производство за тежко пътно-транспортно произшествие, съобщи Апелативната прокуратура във Варна.

Той бе настанен в МБАЛ Разград с многожество тежки наранявания по цялото тяло, а тази сутрин Василев е опериран преди да бъде транспортиран към София, защото удърът е причинил спукване на един от белите му дробове. Други поражения са счупен десен глезен, лява подбедрица, открити рани в областта на краката, гърдите и главата, две счупени ребра.

Междувременно от правителствената пресслужба съобщиха, че зам.-областният управител Нурие Црънгалова ще изпълнява временно длъжността областен управител на мястото на Петър Василев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама