НССЗ ще проведе четири изнесени приемни през август в Разградско

07:13, 07 авг 15 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националната служба за съвети в земеделието ще проведе четири изнесени приемни през август в област Разград, съобщават от службата.

По време на изнесените приемни земеделски производители получават на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

На 18 август приемни ще има в селата Ножарово и Богданци, община Самуил. На 26 август информация на място от експерти ще могат да получат фермерите от Раковски и Мортагоново. Срещите ще се провеждат в сградите на кметствата на населените места.

Информация с датите, часовете и местата на провеждане на изнесените приемните до края на месец август е публикувана на интернет страницата на НССЗ в рубрика „Обучения и информационни дейности”, подрубрика „Изнесени приемни”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама