Влакът RobbieWilliams EnterTRAIN потегли към „Спирита“ почти празен (снимки)

07:56, 07 авг 15 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Точно в 7:45 ч. от трети коловоз на Централна гара София в посока Бургас потегли Robbie Williams EnterTRAIN.

Въпреки огромния интерес към концерта на британската звезда у нас, тази сутрин, репортерска проверка на София Topnovini.bg показа, че специалният влак с 10 вагона потегли полупразен.

Само 27 притежатели на билети за „Спирита“ се качиха на него от София. За тях билетите са с намалена цена – 30 лв и 30 стотинки. Останалите пътници също не бяха много.

Музикалният влак се движи в посока „София-Бургас и обратно“ и е със специално брандирани за събитието вагони, с бар, вагон с озвучителна система и диджей, и естествено, с всички хитове на британската поп звезда.

По всяка вероятност повечето от феновете на британската звезда са решили да се придвижат до Бургас с автомобили.

В неделя Robbie Williams EnterTRAIN се връща обратно в София.

Полезно е да се знае, че от 4 до 9 август, по време на фестивала движението в Бургас ще бъде реорганизирано.

Затворен е общинският паркинг до хотел „Приморец“. Там е разположена техниката за сцените.

Влизането в зоната на "Спирита" ще става само срещу валиден фестивален билет, срещу който се получава фестивална гривна. 

Всички разплащания по баровете в района на музикалното събитие ще се извършват със специални фестивални карти, които всеки може да получи от касите на входа, както и от касите в зоната на фестивала.

От съображения за сигурност излизането от зоната преди полунощ ще се разрешава само в извънредни случаи - не се допускат многократни влизания и излизания за една вечер с един и същи билет. Излизането от фестивалната зона преди 00:00 часа е окончателно за вечерта. Не забравяйте да предупредите служителите на входовете, ако искате да се върнете, за да ви маркират по съответния начин.

При нарушение на фестивалните правила охраната и екип пропусквателен контрол имат право да отнемат гривни и ескортират нарушители извън фестивалната зона. 

Не сваляйте гривната и не нарушавайте нейната цялост, пазете и билета си до финалното ви излизане.

Специален вход за инвалиди се изгражда зад хотел „Приморец“. От там служители на фестивала ще ескортират нуждаещите се от допълнителна помощ до зоната на концерта и изградената за тях специална платформа.

Програмата на Спирита:

7 август

Main Stage

Мастило Robbie Williams Kwabs Milow Stereo MCs

На Тъмно Stage

Toy Letters Мерудия Kottarashky Ogi 23 Basska, Румъния DJ Balkan Mash

8 август

Main Stage

Hayes & Y Kasabian Danny Byrd DJ SS Calyx & TeeBee The Prototypes Maztek Tribe Steppaz

На Тъмно Stage

Funkaround Rebelites Северозападняците P.I.F. Conquering Lion, Македония Ревю

В 21:10 часа снощи световноизвестната звезда Роби Уилямс кацна с частния си самолет на летището в Бургас. Той ще излезе на сцената в 22:00 ч. тази вечер. Публиката ще може да влиза още от 17 часа.

Британската звезда е подготвила изненада за една от безбройните си фенки. Обещал е да вкара в специалната си сценична спалня една от почитателките, която има ВИП билет, като ще й изпълни своя песен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама