Красимир Стойчев: Всичко е ясно, Цветан Василев похарчи парите на вложителите

09:07, 07 авг 15 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Цветан Василев е злоупотребил с парите на вложителите. Всички одити го показват“. Това каза в студиото на bTV бизнесменът Красимир Стойчев.

По думите на бизнесмена Василев е бил "изтъкан от добри намерения", взел е парите на вложителите и ги е инвестирал ги е в БТК. "Но това не се прави с пари на вложители", отсече гостът в сутрешния блок. 

Той заяви, че не е влагал пари в КТБ, като изтъкна очевидния факт, че никоя българска банка не дава толкова голяма лихва за влоговете. „Да не съм луд да влагам в КТБ, кой нормален човек би вложил там. Да вложиш до 100 хиляди евро е ясно - няма риск. Но няма банка в България, която да може да дава 10% лихва, коментира той на въпрос дали е слагал парите си там“, каза Стойчев.

"Отговорността на ръководството на надзора е много голяма, но той е независим и не можете да се накарате дори на шефа на БНБ за това, посочи Стойчев. На много нива всички в държавата са спали съзнателно или несъзнателно", каза Стойчев.

„Чудили сме се с мои познати откъде Цецо Василев има тези пари. Ами просто човекът е взел парите от вложителите и ги е похарчил, въпреки че ние не сме допускали, че той може да го направи, коментира бизнесменът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама