Затварят за движение едно от платната на ул. “Васил Друмев” в Шумен

10:22, 07 авг 15 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Затворено за движение от понеделник до 20 август ще бъде западното платно на ул. “Васил Друмев” в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Забранена за движение на автомобили ще бъде отсечката от бул. “Симеон Велики” до ул. “Кирил и Методий”, уточняват от кметството.

Мярката се налага заради прокопавания по проекта “Воден цикъл на Шумен – етап 2”.

Ще бъде създадена временна организация на движение. Автомобилите в посока от бул. „Симеон Велики” към ул. „Васил Друмев” и „Пети полк” ще продължат да се движат нормално по досегашното трасе. Влизащите от Пети километър могат да изберат два маршрута – от светофара на Пети полк по ул. „Васил Друмев” и да излязат по ул. „Кирил и Методий”. Другият вариант е от Пети полк да продължат по ул. „Марица” и да се влеят в бул. „Симеон Велики” при спортна зала „Младост”.

Автобус № 71 в посока Дивдядово-Шумен, ще се движи по утвърдения си маршрут. При движение в посока от кв. „Боян Българанов” към кв. „ Дивдядово” автобусът ще минава през Пети полк по ул. „Марица” и ще се влива в бул. „Симеон Велики”, откъдето ще продължи по стария си маршрут.

От Община Шумен и КАТ напомнят на пешеходците и водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание в посочените участъци, да спазват указателните знаци, да не ги преместват или унищожават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама