Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла (обновена)

13:42, 07 авг 15 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нова тежка катастрофа се е случила днес на пътя Русе - Бяла, част от международния коридор Е-85, научи Topnovini.bg. Движението в района бе затруднено.

Информацията бе потвърдена от Областната дирекция на МВР в Русе. Сигналът е подаден в 13:04 ч. В района на "Индийската колиба" са се сблъскали бус и лек автомобил.

По-късно стана ясно, че бусът, "Мерцедес" с русенска регистрация, движейки се в посока Русе, при спускане надолу навлязъл в насрещното движение, където се е сблъскал с "Фолксваген Пасат" с немска регистрация, но управляван от българин.

Пострадали са шофьорите на двете возила, които са били сами в тях. Бусът се е наложило да бъде разрязан от пристигналия на мястото екип на РД "Пожарна безопасност и защита на населението", за да бъде изваден неговият водач.

Двамата са откарани в русенската болница от пристигналия на мястото екип на Центъра за спешна медицинска помощ. По първоначална информация са контактни и в съзнание.

От лечебното заведение уточниха, че единият от пострадалите - 25 г. мъж е настанен в отделението по ортопедия и травматология с фрактура на глезена на десния крак. Другият, който е на 28 години, е с контузия на едната ръка. Той е прегледан, превързан, консултиран и освободен за домашно лечение.

Причините за инцидента се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама