Кратки почивки избират това лято местните управници и депутати от Шумен

14:46, 07 авг 15 / Любопитно 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За няколко дни на планина в България възнамерява да отмаря депутатът от ГЕРБ и кандидат за кмет на Шумен Любомир Христов. Неизбежните политически ангажименти свързани с местните избори през есента са принудили Христов да съкрати дните си за почивка.

Едва три-четири дена в полите на Родопите ще си позволи и депутатката от ГЕРБ Ралица Тодорова. Дните за отдих тя планира през третата седмица на август. До тогава обаче е възможно да промени дистинацията, но плановете й това лято не включват воаяж в чужбина.

За три-четири дена в края на август до Варна планува да отскочи и народният представител от БСП за Шумен Иван Иванов. Политически ангажименти и ангажираността му с предстоящите местни избори няма да позволят на Иванов по-дълга почивка.

Категорично без дни за отдих остават депутатите от ДПС за Шумен Бюнямин Хасан, Хамид Хамид и Айдоан Али. Тримата активно ще участват в подготовката на предизборната кампания за местните избори.

Най-младият сред тях Айдоан Али е татко на момиченце на малко над година, а само преди месец се ражда и сина му. Така това лято Али прекарва времето със семейството си в Самуил и не предвижда почивка нито в страната, нито в чужбина.

В Шумен прекарва отпуска си депутатът Бюнямин Хасан. Иска му се да открадне ден-два от ангажиментите си покрай организирането на кметските избори, за да отиде на море, но не е сигурен дали ще има тази възможност това лято.

“Като спра да съм депутат тогава ще почивам”, бе категоричния отговор на Хамид Хамид. По време на парламентарната ваканция той ще се среща с избиратели от Шуменско, а е канен и на много събори, които традиционно се провеждат през август и септември в различни села на област Шумен.

От местните управници най-дълга почивка ще си позволи кметът на Шумен Красимир Костов. От средата на август той излиза в отпуск за седмица, която възнамерява да прекара край морския бряг в България. Къде и на кой курорт градоначалникът ще отмаря ще реши в последния момент.

От лятно разпускане на море или планина това лято ще се лиши зам.-кметът по финанси Александър Генчев. Неговият отпуск започва другата седмица, но ще продължи едва седем дена, в които Генчев ще прави ремонт на апартамента си в Шумен.

Без почивка това лято, заради политически ангажименти свързани с местния вот през октомври, остава зам.-кметът Митко Киров. Поради работата си по кампанията на БСП за кметските избори Киров ще ползва отпуска си едва през есента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама