Роби Уилямс поискал сандвичи с прошуто

15:10, 07 авг 15 / Любопитно 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Голямата звезда на британската поп музика Роби Уилямс е поискал да му бъдат осигурени сандвичи с прошуто, тъй като това била една от любимите му храни. Тази любопитна тайна около гостуването на Уилямс, на Spirit of Burgas, издаде пред медиите бургаският градоначалник Димитър Николов. Той обаче не пожела да каже къде точно е настанена звездата, но според сигурни източници Уилямс пребивава в един от най-лукзозните хотели на Бургас, намиращ се в Приморски парк, само на метри от фестивалната сцена.

„Роби Уилямс кацна снощи много изморен, още не се е събудил. Всеки момент това трябва да стане, защото има подготовка за шоуто довечера. Нямаме канселирани изпълния, всичко върви по план. Довечера чакаме да кацнат и вторите хедлайнери Kasabian, полетът им е потвърден. Лимузините ги чакат, пълни със студени напитки и всичко, което са поискали. Няма каприз, който да не сме изпълнили“, допълни Николов.

Световноизвестната звезда Роби Уилямс кацна снощи с частния си самолет на летището в Бургас. Уилямс пристигна заедно с баща си и съпругата си, с която ще отбележат пет години от брака си.Техническият екип и цялата апаратура пристигнаха по-рано.

Концертът на Роби Уилямс ще започне след 22:00 часа тази вечер, а публиката ще може да влиза още от 17:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама