Агенцията по кадастър с нов офис в Бургас

16:25, 07 авг 15 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Службата по геодезия, картография и кадастър в Бургас се премести от петия на първия етаж в сградата на Проектантска организация. Тя вече е достъпна за трудноподвижни хора, благодарение на изградената рампа за инвалидни колички.

"Службата предоставя над 160 000 услуги годишно от кадастралната  карта  и кадастралните регистри на стойност над 2,5 млн. лева. Важно беше да осигурим комфорт и бързина както за клиентите, така и за работещите тук експерти. Обслужвайте хората любезно и усмихнато", каза министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова по време на нейното откриване.

През месец юли 2014 г. след решение на местния парламент и Заповед на Агенцията за геодезия, картография и кадастър се предостави помещение със застроена площ от 400 кв. м., което се намира на партерния етаж на административна сграда на бул. "Стефан Стамболов" № 120 - бившият ресторант "Здраве" от времето на социализма.

"Имаше искания към нас това помещение да стане ресторант или кафене. Новата му роля обаче е с много по-голяма обществена полезност, а е станало и много приветливо. Това е добър пример за партньорство между държавна и местна власт в полза на гражданите", заяви кметът Николов по време на откриването.

Извършените строително-ремонтни работи на новата приемна са на обща стойност 360 000 лв., осигурени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Това включва и закупуването на необходимото офис оборудване, устройство за управление на клиентопотока и други необходими разходи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама