Наградиха отличили се през годината военни моряци

17:16, 07 авг 15 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Награждаване на военнослужещи и цивилни служители по случай Празника на Военноморските сили се проведе в Щаба на флота. 

Със заповед на областния управител на Варненска област за отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 136-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България, с грамоти и плакет бяха удостоени капитан II ранг Николай Панайотов Николов, капитан III ранг Иван Атанасов Йорданов, капитан III ранг Николай Георгиев Данаилов и капитан Веселин Иванов Казаков.

Кметът на Варна предостави за безвъзмездно ползване и съхранение инструменти на Представителния духов оркестър на ВМС и връчи грамоти и парични награди на четирима военнослужещи. За отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 136-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България бяха наградени  капитан I ранг Георги Йорданов Георгиев, капитан II ранг Петър Димитров Димитров, майор Веселин Иванов Петков и главен старшина Павлин Рачев Колев.

Командирът на Военноморските сили награди с предметни награди и грамоти двадесет и четири военнослужещи и цивилни служители, постигнали високи резултати в оперативно-тактическата и бойна подготовка и в поддържането на материалната част.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама