"Топлофикация" отмени спирането на водата в над 15 квартала

17:59, 07 авг 15 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Топлата вода на кварталите, които са обслужвани от ТЕЦ „София Изток“ няма да бъде спирана от 15 до 30 август, съобщиха от „Топлофикация София“.

Жителите от кварталите „Иван Асен II”, „Яворов”, „Гео Милев”, „Изток”, „Изгрев”, „Дианабад”, „Мусагеница”, „Полигона”, „Витоша”, „Дървеница”, „Студентски град”, всичките части на „Младост”, „Дружба” 1 и „Дружба“ 2, „Подуене – център”, „Редута”, „Лозенец”, ВЕЦ „Симеоново” и посолствата на бул. „Симеоновско шосе” ще имат нормално топлоподаване, поради оптимизираните дейности на екипа на „Топлофикация“ по задължителните проверки и профилактика на производствените мощности в ТЕЦ „София Изток”.

Профилактиката беше планирана за втората половина на месец август, като отделни квартали щяха да се снабдяват с топла вода от други източници.

Единствено обектите, където се подменят тръби и ремонтните дейности, ще останат без топлоподаване, като справка може да се направи на сайта на „Топлофикация“.

Строително-монтажните работи ще приключат до 15 септември. До тази дата ще бъдат възстановени напълно вертикалната планировка и асфалтовите настилки на улиците, уверявата от дружеството. Зелените площи, които са засегнати от ремонтните дейности, ще бъдат възстановени до 30 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама