Айрин Исметов с първа среща на Европейското първенство на 10 август

08:09, 08 авг 15 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първата среща на Айрин Исметов на Европейското първенство по бокс ще е на 10 август. В двубой от осминафиналната фаза на турнира в категория до 64 килограма той ще излезе на ринга срещу победителя от срещата Хасан Амзиле- Димитри Галагот. Айрин Исметов е в долната част на схемата, където е и един от основните фаворити за призовите места в категорията- Виталий Дунайцев от Русия.

Тервел Пулев постигна категорична победа в първия кръг на категория до 91 кг от Европейския шампионат, който се провежда в Самоков. Бронзовият медалист от игрите в Лондон през 2012 г. спечели с 3:0 съдийски гласа срещу шампиона на Дания Джим Хасентеуфел Андреасен.

Това беше втора победа за българските боксьори в първия ден на първенството, след като Елиан Димитров започна с успех при 60-килогравомите. Следващият съперник на Пулев е Ерик Тълканец от Словакия, който почива в първия кръг. 25-годишният боксьор от Братислава с прякор "Чука", беше на първенството на ЕС в София миналата година, когато завърши пети в категорията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама