Неподозиран глад за кино под открито небе в Дългопол

09:23, 08 авг 15 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 200 правостоящи и още 150 от зрителските си места гледаха българския филм „Корави старчета” на площада в Дългопол. 

Киноприключението започна с големия стол на пътуващата библиотека, където малчуганите с огромно любопитство избираха и размениха своите книжки с послания с други, надписани от техни връстници в другия край на България.

В уречения час за късната прожекция площадът се изпълни с върволици народ от всички посоки на града. Предварително подредените столове на площада не стигнаха и за половината желаещи да изживеят емоцията на киното под открито небе.

 По-младите никога не бяха се докосвали до нея, а другите с огромно удоволствие се върнаха към хубавите летни спомени.

„Тази вечер вие ми показахте колко е нужно лятното кино на Дългопол. Затова да си пожелаем още следващата година да имаме нашия кино-театър в градския парк, където да се срещаме в летните вечери, да общуваме, да гледаме заедно талантливо българско и чуждестранно кино” – сподели кметът Маринка Иванова преди началото на прожекцията.

Благодарим на БНТ1 за инициативата за възстановяване на летните кина в България. Благодарим, че избраха нашия град за тази благородна кауза. Благодаря и на вас, за това че бяхме заедно на лятно кино с БНТ1 в Дългопол !

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама