Кметът на Опан ще се бори за пети мандат

09:57, 08 авг 15 / Политика 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатурата на досегашният кмет на община Опан Минчо Чавдаров, бе издигната отново от делегатите на Общинската конференция на БСП. Чавдаров управлява общината вече четири мандата.

Социалистът представи своята програма за управление, отчитайки свършеното, и изрази готовност да добави онези  предложения на жителите на Опан, свързани с развитието на общината.

 Ефективното използване на техническата и социалната инфраструктура, управлението на проекти, развитие на местните партньорства, са сред приоритетите на кандидат-кмета за пети мандат.

Председателят на местната структура на БСП Румяна Динева ще е водач на листа с 11 кандидати за общински  съветници.

За четвърти мандат пък ще се бори кметът на община Гурково Стоян Бонев. Кандидатурата му бе гласувана единодушно от социалистите в Гурково. По думите им Бонев е променил значително облика на подбалканския град през последните години и си е заслужил номинацията.

 „Хората му вярват, защото води отговорна политика и знаят, че  той ще реализира  инвестиционните намерения, с които ще се подобри общинската инфраструктура и икономика”, коментираха социалисти.

 „Нашите ангажименти ще се базират на очакванията на гражданите за социална политика, качествено образование, подобрена жизнена среда и прокарване на лява политика”, сподели председателят на БСП-Гурково Иванка Димитрова, представяйки предизборната платформа. Тя бе утвърдена за водач на листата на Левицата за местния парламент. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама