Фирма превозвач предизвика хаос на Централна гара тази сутрин

12:51, 08 авг 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Напрежение възникна тази сутрин на Центалната автогара в столицата, предаде БНТ. Причината е закъснение с над 30 мин. на автобусите на една от фирмите-превозвачи, която превозва пътници към морето.

Технически проблем на ведомствена бензиностаниця е причинил хаос в разписанието между 6.30 ч. и 9.30 ч. Закъснението е било основно при автобусите, пътуващи за Бургас.

Това от своя страна довело до струпване на пътници в автогарата и словесна саморазправа със служителите на гишето за продажба на билети.

 „Тази сутрин, по информацията, която получихме, една от фирмите превозвачи е имала проблем със зареждането на ведомствената бензиностанция на автобусите, което е наложило да разместим целия график за пътуване, а пък от друга страна е създало неудобство и дискомфорт в пътуващите, защото от 6:30 ч.  до към 9 ч. се е получило това закъснение средно до час на всички автобуси на тази фирма, – каза по телефона директорът на автогарата Иван Мирославов.

„Реално имахме технически проблем с колонката, организирахме най-бързо от сутринта в 6 ч. няма как толкова бързо да се организира”, заяви пък управителят на фирмата превозвач Георги Атанасов.

Той обясин, че е организирано преместването на автобусите и проблемът е решен. Това е създало закъснението. Реално в момента, в който се е случило, служителите са уведомили този, който е бил на работа на автогарата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама