Борисов: Вече съм отстранил областния управител на Разград

15:31, 08 авг 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вече съм отстранил областния управител на Разград,  каза пред журналисти в Бургас министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от агенция „Фокус”.

Губернаторът на Разград Петър Василев пострада при катастрофа преди три дни, а в момента е в „Пирогов” в тежко състояние. В кръвта му беше открито голямо количество алкохол.

 „Пожелавам му да оживее и да бъде здрав, но на мига сваляме доверието от него”, каза Борисов и определи като "отвратително” това, че е карал пиян.

„Дай боже да се оправи, но няма да работи в държавната администрация, а вече след като е нарушил закона ще си носи съответната отговорност. Включително и за материалните щети, които са нанесени”, подчерта премиерът.

По повод сигналите за пропадане на асфалта по новата магистрала „Струма” Борисов се възмути: „Измислят си нещо, след това го пишат. Не разбирам този мазохизъм, който българите притежават, но преди една седмица с часове пътувахме между селата, душата извадих на строителите, за да пуснем не с ден, не с месец, а час по-рано, за да може и хората, които са в Бургас, други в Гърция, да се почувстват добре. Когато не могат да намерят кусур обаче те си измислят такъв”, каза още премиерът.

„Мъка голяма. Измислят си нещо, след това го пишат. Три дена търчат да ходят да видят, че се пусна „Струма”, каза още премиерът Борисов. Той допълни, че с удоволствие би дискутирал трасето със строители, инженери, проектанти и архитекти, които знаят, че теренът, по който минава цялата АМ „Струма” е изключително тежък. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама