БСП обяви кандидат кмета си в Търговище

15:58, 08 авг 15 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Диан Цонев Дончев ще е кандидатът на БСП за кмет на Търговище. Кандидатурата му беше утвърдена на днешната конференция на червените.

По време на форума отвод са си направили сегашният градоначалник д-р Красимир Мирев и бившият народен представител инж. Румен Такоров, които също бяха номинирани. 

Диан Цонев е на 53 години. Учил е в местната първа гимназия, а висшето си образование завършва във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" със специалност "История". Работил е в системата на МВР и ДАНС.

Бил е директор на териториална дирекция "Национална сигурност" в  градовете Шумен и Търговище. В момента оглавява дирекция "Административно-правно и информационно обслужване" в Община Търговище.

Topnovini.bg припомня, че в местната сруктура на БСП имаше осмина номинирани за кандидат кмет на предстоящите местни избори. Освен Мирев и Такоров в списъка бяха още сегашният заместник-кмет Деян Дечев, шефът на фирмата за чистотата Галин Дачев, общинските съветници Емил Димитров и Светослав Загоров, както и бизнесменът Славчо Славчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама