АБВ в атака срещу министъра на туризма

16:28, 08 авг 15 / Политика 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
АБВ, в лицето на своя зам.-председател Румен Петков, поде атака срещу министъра на туризма Николина Ангелкова. "Като гледам резултатите от дейността на Министерството на туризма мисля, че сме на път да дискредитираме ефективността на неговата работа", заяви от Бургас той.

Конкретните критики на Петков бяха "подадени" от журналистически въпрос за руските граждани, които отдават под наем своите жилища на българското Черноморие на свои сънародници. Според зам.-председателя на АБВ държавата трябвало да напише регламент. По отношение намерението на Министерството на туризма от следващата година всички чадъри и шезлонги по плажовете да са безплатни, Петков заяви: "Нека да видим юни другата година. Тогава трябва да се сетим кой е поел този ангажимент".

Идеята за създаване на отделно министерство бе на бранша, но в последните дни в някои медии се появиха материали, позоваващи се на анонимни източници от туристическите среди, че именно работещите в тази сфера вече не желаят свое собствено ведомство, а искат отново да минат под шапката на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Зам.-председателят на АБВ заяви още, че едно от най-важните неща на местните избори били да мобилизират хора да гласуват за тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама