АБВ представи кандидатите си за кметове в Бургаско

18:08, 08 авг 15 / Политика 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Алтернатива за българско възраждане /АБВ/ представи днес на пресконференция част от кандидатите си за кметове в Бургаска област. За обявяването на имената в морския град пристигна заместник-председателят на партията Румен Петков.

Доц. Камен Сейменлийски ще влезе в битка с настоящия градоначалник Димитър Николов  Бургас. Кандидатът в Несебър е Георги Манолов.

В Карнобат АБВ ще подкрепи досегашния кмет Георги Димитров. Кандидатурата им беше обявена и от министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин по време на посещението си в морския град през юни. Георги Димитров е издигнат от Инициативен комитет, но получава подкрепа от общо 6 партии.

От действащите градоначалници подкрепа получават кметът на Айтос Васил Едрев и на Камено – Стефан Бонев. В Приморско от АБВ залагат на бившия кмет Димитър Димитров. В битка за кметския стол в Средец ще влезе Ненчо Ненчев.

Румен Петков заяви, че кандидат-кметовете им са хора с доказани качества и имат убедително присъствие в общността, която представляват.

„АБВ ще заложи на една позитивна предизборна кампания, в която няма да търси врагове, престрелки и напрежение. Това е необходимо, за да дадем на хората шанс да гласуват. На изборите през последните години се говори за скандали, а не за политики. Говореше се за всичко, но не и за това, което е необходимо на регионите и на държавата ни като цяло”, каза Румен Петков. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама