Искат постоянен арест за мъжа, пребил до смърт баща си в Кричим

07:25, 11 авг 15 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Искане за налагане на постоянна мярка "задържане под стража" на Рангел Василев от Кричим внася днес в съда Окръжна прокуратура - Пловдив.

Както Пловдив Topnovini.bg писа, срещу 35-годишният мъж е повдигнато обвинение за умишленото убийство на собствения му баща (престъпление по чл. 116 ал. 1 т. 3 от Наказателния кодекс).

Припомняме, че на 7 август т.г. обвиняемият преби до смърт баща си - 55-годишния Ангел Василев. Пребитият мъж бе приет същата вечер около 21 часа в Спешния център на поликлиниката в Кричим с рана в областта на главата и впоследствие почина.

Свадата между баща и син станала пред дома на сина, където бащата дошъл във видимо нетрезво състояние. Избухнал скандал и афектираният син пребил баща си си първо с юмруци, а след това и с дървен кол.

До момента е извършен оглед, разпитани са свидетели, приложена е съдебно медицинска справка на починалия. Предстои изготвяне на заключение по съдебно-медицинска експертиза и назначаване на допълнителни съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертиза.

С постановление на наблюдаващия прокурор Рангел Василев е задържан за 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама