Юбилейното издание на регатата "Кор Кароли" стартира от Варна

07:27, 11 авг 15 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Юбилейното 15-то издание на ветроходната регата "Кор Кароли“ стартира в петък, 14 август, във Варна. Ден по-рано е регистрацията на участниците, а същинската част на състезанието започва на следващия ден от 10 часа. Тогава ще бъде дадено начало на първата гонка "Варна" от Поворотен знак във Варненски залив до Свети Влас.

На 15 август в 8.30 часа ще започне втората гонка "Марина Диневи” от Свети Влас до Балчик. Последната гонка ще бъде на 16 август от 10.00 часа. Трасето е Балчик - Варна. Официалното награждаване ще се състои в същия ден от 19 часа пред Яхт клуб "Кап. Георги Георгиев“.

На първите три яхти в крайното класиране във всеки клас ще бъдат връчени награди. Ако в класа участват 4 яхти, ще се връчват само две награди - за първия и втория. Ще се връчват и награди за всеки етап по отделно. Ще бъде връчена също награда "Синята лента на Кор Кароли" на яхтата, преминала най-бързо в реално време трите морски етапа. За яхтите от "IRC" ще има и общо класиране. И тази година се очаква международно участие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама