Спипаха пияни шофьори в Сливенско

10:18, 11 авг 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама неправоспособни водачи с алкохол в кръвта друг, лишен от управление, са установени от полицаите, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Сливен.

Вчера в 19,30 часа на главен път ІІ-53 е спрян за проверка лек автомобил “Мерцедес”, управляван от Р. Р. (41г.) от село Чокоба. При проверката се установява, че водачът е неправоспособен и управлява с концентрация на алкохол 2,16 промила. Р.Р. е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство.

В Котел също е спипан пиян шофьор. В 18,30 часа на 10 август в с.Ябланово е спрян за проверка лек автомобил “Мерцедес Е200”, управляван от Н.Н. (60 г.), като при проверката за употреба на алкохол е показал положителна проба от 1,41 промила.

В 21,45 часа на ул.”Ичеренско шосе” в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил “Фиат Браво”, управляван от Т.Н.(30г.) от с. Симеоново, обл.Ямбол. При проверката се установява, че Т. Н. е лишен от право да управлява МПС по административен ред. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама