Търсят медиатор за работа с безработни младежи в Добрич

13:22, 11 авг 15 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Добрич обяви конкурс за младежки медиатор по Национална програма „Активиране на неактивни лица”. Класираният на първо място ще бъде назначен в общинската администрация и ще има задачата да идентифицира и активира млади хора, които не работят, не учат и не са регистрирани в Бюрото по труда.

За позицията могат да кандидатстват регистрирани безработни младежи до 29 годишна възраст, които имат завършено висше образование по специалности в областта на социалните, педагогическите, хуманитарните, стопанските дейности. За предимство ще се считат познания на законовата уредба в областта на заетостта, образованието, обучението на възрастните, както и знания за програми и насърчителни мерки, финансирани от държавния бюджет или Европейските структурни фондове.

Документи за кандидатстване се приемат в деловодството на община Добрич от днес до 14 август. Подборът ще се извърши от комисия, назначена от кмета на Добрич на два етапа – по документи и с интервю. Окончателното класиране ще стане ясно на 25 август и ще бъде обявено в сайта на Общината - www.dobrich. Bg.

Одобреният кандидат ще бъде включен в обучение за медиатори, което ще се проведе през месец септември в Центъра за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи в София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама