АБВ представи номинации за общински съветници в Търговище

15:20, 11 авг 15 / Политика 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петкратният шампион на България и Румъния по спидуей Милен Манев е сред номинираните за общински съветници на АБВ в Търговище. Това стана ясно днес по време на посещението на заместник-председателят на партията Румен Петков, който представи част от предложените за общински съветници. В предварителната листа са още финансистът и управител на банков клон Стилиян Захариев, управителят на застрахователно дружество и икономист Асен Чатов и специалистът в областта на недвижимите имоти Венци Илиев.

"Младите хора трябва да участват активно в правенето на политика, във вземането на решения, касаещи бъдещето на България. Недопустимо е те да седят на резервната скамейка", това заяви  Румен Петков, обявявайки част от номинираните за местния парламент. „Младите хора трябва да знаят, че за тях има място в политиката. Не утре, не в други ден, а днес именно те са хората, които трябва да правят активно политика“, посочи той , като бе категоричен, че листата на АБВ за местните избори в Търговище е качествена и достатъчно мотивираща за избирателите в региона, които вече разполагат с истинска алтернатива за която да гласуват.

На събитието присъства и издигнатият за кандидат за кмет на града от името на Алтернатива за българско възраждане (АБВ) Ивайло Първанов. "Отборът, който водя към местните избори, е съставен от хора, които спокойно и без притеснения могат да се изправят пред обществото. Без да имат каквито и да било притеснения за миналото си. През целия си живот те са градили и създавали добър имидж и аз съм горд да участвам заедно с тях в предизборната битка“, пoсочи Първанов. Според него всички кандидати на АБВ за общински съветници в града са хора, които ще отдадат цялото си внимание за развитието на региона, хора, които отдавна са избрали да живеят и да се реализират тaм, където са и техните домове и семейства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама