С изложба и хепънинг отбелязват международния ден на младежта в Търговище

09:23, 12 авг 15 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Около 50 фотографии на 12 автори ще бъдат показани във фотоизложбата с име “Слънце в очите ти” днес в Търговище. Тя е по повод Международния ден на младежта 12 август и се организира от Младежкия информационно-консултантски център.

Снимките  ще бъдат подредени на въже в оформения кът за отдих в началото на обновената централна зона, преди сградата на читалището, в непосредствена близост до скачащия фонтан. Откриването на изложбата е предвидено в 17.30 ч.

Тя ще бъде съпроводена с хепънинг, който ще включва творчески ателиета на открито. Ще бъдат обособени няколко къта по интереси, където деца, младежи и родители ще могат да се включат в ръчно изработване на предмети и да се запознаят с различни приложни техники. Ще работят с акварел и темпера, в техника „ебру” и с вълна в техника „плъсти”. Предвидени са също ателие по танци и ателие по авиомоделизъм.

Усмивките на участниците в хепънинга ще бъдат фотографирани и подредени в самостоятелна галерия на страницата на МИКЦ-Търговище, обявиха организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама