Моторист се размаза на излизане от завой във Варна

10:18, 12 авг 15 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишен моторист е настанен в болница с множество фрактури и открити рани, след като катастрофира тежко във Варна. Инцидентът се разиграва около 0:45 часа в района на местността "Долна Трака", след като водачът на двуколесното, марка "Сузуки", прави ляв завой, но губи контрол и се сгромолясва на земята със страшна сила. По данни на очевидци мотористът е карал с много висока скорост.

При произшествието документите му изхвърчали в близката канавка, което наложило изпратените на място полицаи да ги търсят с фенерчета, за да установят самоличността на пострадалия. Той е бил в безсъзнание и с опасност за живота.

Друга тежка катастрофа с най-малко двама пострадали е регистрирана около 7:45 часа тази сутрин в района на УМБАЛ "Света Марина". 62-годишен водач на "Рено Клио" и пешеходец са настанени в болницата. Вследствие на инцидента околовръстният път е задръстен. Фактическата обстановка на произшествието все още не е изяснена. От полицията призовават шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват дистанция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама