Асфалтират последните участъци в кв. Клуцохор след ремонта на водния цикъл

11:41, 12 авг 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Асфалтират се последните участъци от Интегрирания проект за воден цикъл на Сливен в кв. Клуцохор. В другите два района също продължава полагането на асфалт на определени улици, съобщи на пресконференция днес зам. -кметът Румен Стоилов.

В централна градска част тази седмица се предвижда асфалтиране по улиците „Индже войвода”, „Георги Бенковски” и „Стефан Егаров” в участъка от ул. „Шипка” до ул. „Иларион Драгостинов”.

В квартал Комлука ще се асфалтират участъци по ул. „Сирак Скитник” от ул. „Борис Търновски” до ул. „Булаир” и тупик пред бл. 2 на ул. „Сирак Скитник”.

В квартал Клуцохор за асфалтиране са предвидени  - ул. Шаркьой” от бул.  „6-ти септември” до ул. „Хан Крум”, ул. „Хан Крум” от бул. „Тракия” до ул. „Хилендар”, ул. „Харкан”от №115 до ул. „Текстилец”, ул. „Алтанлъ Стоян войвода” в участъка между ул. „Харкан” и ул. „Овчарска” , ул. „Овчарска” в участъка между  ул. „Алтанлъ Стоян войвода” и  ул. „Текстилец”.

Община Сливен предоставя схеми, от които всеки гражданин може да се информира за напредъка на отделните етапи на проекта. В оранжево са участъците, на които в момента се извършват строително-монтажни работи. В зелено са завършените участъци – готови за асфалтиране. В синьо са участъците, които подлежат на асфалтиране тази седмица. В розово са предстоящите участъци, които остават като строителни площадки, а в тъмносиво са вече асфалтираните участъци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама