Вили Крачолова: Ще дам всичко от себе си, за да спечеля обичта на публиката в Русе

13:08, 12 авг 15 / Спорт 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вили Крачолова е поредното ново попълнение в състава на шампионките от "Дунав 8806" за сезон 2015/2016.

Родената в Гоце Делчев на 19.01.1996 г. баскетболистка е част от талантите и основен гард в националния отбор на България до 20 г., а за последно бе в "Левски" София, където игра и в основния състав.

Тя признава, че първоначално е влязла в баскетбола с детска игра на близкия кош в квартала, но постепенно това се е превърнало в най-голямата й любов.

"Бях на около 10 г., когато започнах да ходя на тренировки по баскетбол. В 6 клас отидох да живея и уча в София и да се занимавам професионално с баскетбола, което стана и начин ми на живот за мен. Обичам го и го играя с голямо удоволствие. Работила съм с различни специалисти в "Левски", в отбора до 20 г. в Асеновград и в националния отбор до 20 г., като всеки от тях има принос за моето развитие", споделя Крачолова.

Младата баскетболистка не крие радостта си от възможността да продължи развитието си в "Дунав 8806" под ръководството на Георги Божков.

"За Русе преди дори не съм и мислила, че ще поискат да отида. Когато разбрах, бях много щастлива, че ще играя в клуб с такава хубава публика, с много добри баскетболистки и треньор като Георги Божков, от които мога само да се уча. Отборът го познавам добре, а за феновете просто това, което те правят с обич, не може да се опише с думи. За мен е радост, че ще играя пред тях. Аз имам много да уча още и ще давам всичко от себе си да спечеля доверието на треньора и обичта на публиката. Очаква ни много работа, но вярвам, че в края на сезона ще сме шампиони", заяви Вили Крачолова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама