Маскиран грабител тероризира старци в село Страхилово

15:21, 12 авг 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Маскиран грабител тероризира старци в село Страхилово, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Засега има информация за два удара на изверга, направени в една и съща нощ в два съседни имота.

При първия, около 23.10 - часа скрилият лицето си млад престъпник нахлул в дома на старица, от която чрез заплахи заграбил ДВД Плеър, мобилен телефон и две портмонета с пари. Сигналът е подаден двадесетина минути по-късно от внукът на жертнавата.

Пристигналите на местопроизшествието служители на РУ-П.Тръмбеш установили, че преди да проникне в дома на възрастната жена, същият престъпник е нахлул в къщата на 83 годишен старец, намиращ се в близост.

При този грабеж, насилникът употребил сила срещу собственика на имота и го блъснал на земята, само за да открадне 10 лв. от бедния старец, както и кутия цигари.

Извършителят на престъпленията още не е задържан, но местопроизшествията са посетени от оперативна група от ОДМВР – В.Търново и РУ - П. Тръмбеш. Извършени са огледи и са разпитани пострадалите. Уведомен е дежурен прокурор. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама