Не са констатирани нарушения при адресните регистрации в Разград

12:18, 13 авг 15 / Политика 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спазени са изискванията на чл.92 и чл.99а на Закона за гражданска регистрация на направените адресни регистрации на територията на община Разград и не са констатирани никакви нарушения. Това е констатацията на общинската комисия, извършила проверката за спазване на разпоредбите на закона за направените в общината граждански регистрации за периода от 1 юли 2014 до 30 април 2015 година.

Петчленната комисия, назначена със заповед на кмета на община Разград Денчо Бояджиев, е установила, че през проверявания период в община Разград са извършени 1550 регистрации по настоящ адрес и 1060 по постоянен. За град Разград регистрациите по настоящ адрес са 1089, а по постоянен 703.

В населените места на общината най-много регистрации по настоящ адрес са извършени в Дряновец, Дянково и Стражец - по 51 броя, а най-малко в село Недоклан, където се е регистрирало само едно лице.

Комисията е установила, че най-много регистрации по постоянен адрес са извършени в Дянково - 53, а само по една регистрация има в Недоклан, Островче и Побит Камък.

Единствено в село Черковна няма регистрирани нито по настоящ, нито по постоянен адрес.

За работата си комисията е съставила протокол с резултатите от проверката, който е обявен на интернет страницата на община Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама