Продължава серията от грандиозни партита в клуб „Планет“

22:36, 13 авг 15 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След като преди броени дни диджеят Juan Diaz направи едно от най-добрите партита за летния сезон на черноморието- Las Noches de Ibiza в клуб „Планет“ в морския курорт „Св. Влас“, тази седмица грандиозните партита се пренасят в София.

На 14-ти август Vanilla Ace Ministry Of Sound London идва на турне в клуб „Планет“ в София, а на 15-ти ще гостува в клуба в „Св. Влас“.

Световноизвестен с разнообразния си стил (House, Nu-Disco, Future Funk, Bass, Ghetto House, Tech House) Vanilla Ace създава усещането, че израстването му през 80-те години е спомогнало изграждането му под влиянието на house, disco и new jack swing музика.

На 21-ви август гост на клуба в София ще е  DJ с Marcos Cruz, който ще пристигне от слънева Испания. 

Родом от Севиля, Marcos Cruz е пускал в някои от най-големите клубове в света. От родния си Ibiza до Маями, Флорида. В кариерата му има много разнообразна гама от клубове, вариращи от северноафрикански в Мароко до източноевропейски техно клубове в България.

Той е търсен DJ и продуцент повлиян от old school house музиката. Миксира с енергия, която кара неговите участия да бъдат едновременно магнетични и наелектризиращи.

Тази енергия можете да откриетеи на 22-ри август в клубът в „Св. Влас“

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама