Набират персонал за нови социални услуги в Търговище

08:41, 15 авг 15 25 925 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
55 свободни работни места обяви Община Търговище за новите социални услуги, които ще заработят на мястото на бившия Дом за медико-социални грижи за деца. През миналата седмица правителството прие постановление за закриване на институцията и предстои да стартират шест центъра.

На първо време те ще се финансират с пари от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" за деинституционализация и превенция на изоставянето на деца до 3 години. Новите социални услуги освен за деца с увреждания ще работят и за подкрепа на семействата, за да не изоставят децата си.

В момента се търсят 15 бройки за административния персонал сред които управител, технически сътрудник, счетоводител, касиер, домакин по хранене,огняри,  шофьор,  хигиенисти. За специализираните длъжности се търсят педиатър, психолози, педагози, медицински сестри, социални работници, рехабилитатор и др.

Документите на кандидатите ще се приемат до 21 август в Центъра за административно обслужване. Допуснатите на този етап след това ще бъдат поканени на интервю.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама