В бюрата по труда в Разградско са обявени 20 свободни работни места за учители

08:55, 15 авг 15 25 1307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Месец преди началото на новата учебна година обявените вакантни места за учители в бюрата по труда в Разградско са 20, съобщават от трудовото ведомство в лудогорския град.

В Бюрото по труда в Разград, обслужващо Разград, Лозница и Цар Калоян има 14 позиции за преподаватели. Търсят се учители по БЕЛ и английски език, по физическо възпитание и спорт, по немски и по английски език, както и по философия. Заявени са свободни места и за учител в начален етап на обучение и ресурсен учител. Има също свободни позиции за възпитатели в начален и в прогимназиален етап на обучение.

Вакантните места в бюрото по труда в Кубрат са за начален учител, преподавател по БЕЛ с английски, учители по физическо възпитание и спорт, по бълг.език и литература и по философски цикъл. Търсят се и възпитатели в начален етап на обучение.

Общо 139 са обявените свободни работни места към момента в област Разград, като 73 от тях са в Бюрото по труда в Разград, 11 в Исперих и 55 в Кубрат. 

Освен учители в Разград се набират машинни оператори - металорежещи машини, работник в склад, гладачи, работници в кухня, пакетировачи, майстор за производство на хляб и пекар. Има свободни позиции за банков служител, фризьор, маникюрист, заварчик, шофьори на товарни автомобили. Предлагат се места и за строителен електротехник, техник - електрически системи, шивачи, пакетировачи на линия за стъкло, опаковачи и електрокаристи.

В бюрото по труда в Исперих има свободни позиции за ръчник - шивашки дейности и за 10 машинни оператори.

Обявените вакантни места в Кубрат са за инженер-технолог, хранително-вкусова промишленост, специалист - банкови операции, медицински сестри. Търсят се също шофьори, 30 машинни оператори - производство на керамика и порцелан, както и монтьор - поддръжка на инсталации и оборудване. Има свободни позиции и за работници - производство на млечни продукти и разфасовачи.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама