Владимир Каролев дава на съд Тома Белев

11:40, 15 авг 15 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задочен спор чрез профилите им във Фейсбук може да доведе до съд икономиста Владимир Каролев и екоактивиста Тома Белев. Публикация на последния разгневи съветника на икономическия министър и той заплаши да съди за клевета опонента си.

Всичко започва с изразено мнение от страна на Белев. Според него Каролев „защитава кражбата на държавни имущество и права в Национален парк Пирин“. Ето какво написа екоактивистът в профила си във Фейсбук:

"Активизирали са Владо Каролев да тръгне да защитава кражбата на държавни имущество и права в Национален парк Пирин и независимо, че е съветник на министъра на икономиката е тръгнал да гони всеки бизнес и действие, за които се сети, само и само да не се обръща внимание на тази кражба - започна с това защо хората се качвали с коли в планината по общинските пътища а не ползвали кабинката на офшорката в Банско и продължи с горското стопанство и дърводобива."

Отговорът на Каролев не закъсня. Той се закани да съди Белев и дори обяви, че ще дари парите от евентуално спечеленото дело на някой дом за сираци и изоставени деца. Ето какво написа и икономистът:

"Вчера Тома Белев ме е обвинил, че съм гонил "всеки бизнес и действие за което се сети", защото съм искал да отклоня вниманието от "кражбата на държавни имущества и права в НП Пирин", която кражба съм бил защитавал. Разбира се каква кражба съм защитавал Белев не казва. Да, съзнавам каква проява на интелектуална немощ и глупост е това обвинение, но другарят Белев този път ще дам на съд за клевета и набедяване. Някой от дежурните тролове на ПП Зелените да му съобщи да не харчи много от парите от последния си грант, че ще трябва скоро да дава пари на някой дом за сираци и изоставени деца. Веднъж поне да съм сигурен, че пари от нашите данъци дадени като грант на Белев ще са отишли за наистина добра кауза."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама