Славчо Атанасов: Помолих се за повече разум и по-малко катастрофи по пътищата

13:02, 15 авг 15 / Политика 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Депутатът от Патриотичния фронт (ПФ) и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и общинският съветник от ПФ Слави Георгиев присъстваха на литургията по случай големия християнски празник Успение на Света Богородица в църквата "Св. Троица". Те се помолиха за здраве и успех на всички пловдивчани и за по-малко катастрофи по пътищата на България.

"Светата майка винаги да бди над всички нас, над нашите семейства и над Пловдив - за това се помолих днес", каза народният представител. "И за нещо също много важно се помолих и се надявам Божията майка да чуе молбата ми - да има повече разум и по-малко катастрофи и жертви по пътищата на България. Защото ежедневно загиват хора, все едно че водим война със самите себе си. Дано Божията сила да помогне, защото много невинни животи се отнемат по нелеп начин", подчерта Атанасов.

"Помолих се за повече смирение сред всички ни, да се помирим в душите си и на днешния голям християнски празник да наведем глава, малко повече да обърнем поглед навътре към себе си и да си дадем равносметка какви са делата ни. Молих се за смирение в душата на всеки един човек", сподели общинският съветник Слави Георгиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама