Грандиозно огнено шоу озари небето над Каварна (снимки)

09:12, 16 авг 15 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Многохилядна публика събра на морския бряг в двете си вечери третото издание на фестивала на фойерверките, организират от Община Каварна.

За първи път тази година в огненото шоу се представиха шест пиротехнически фирми, като във всяка вечер имаше по четири красиви музикално-светлинни спектакъла. Режисьор на шоуто бе Андрей Слабаков.

Във всяка една от вечерите в небето се изстрелваха по около 400 кг светлинни ефекти.

Огнени кълба, вихрещи се в небето, водни бомби и светлинни отражения в морето, ефектни тигрови опашки и златна върба, бяха част от режисирания светлинен спектакъл, всеки от който продължи по пет минути. Пиротехнически ефекти демонстрираха общо шест фирми – „Биляна фойерверк“, „Енигма“, „Парти лейдис“, „Ес еф хикс интернешънъл“, „Компас“ и фирма „Кригея“. Всяка една от зарите „танцува“ на фона на музикални звуци като рок, испански ритми, класика, филмова музика.

Между светлинните картини, шоуто бе поверено на любими музикални звезди. Хилядите каварненци и гости на града от различни националности в първата вечер имаха възможност да се насладят на музикалните изненади, подготвени от DJ Rossko и хип хоп изпълнителите на 90-те Down Low. Музикалната двойка се срещна за първи път с каварненските си фенове и определено не ги разочарова. Те изпълниха на живо любими парчета, като Once Upon A Time, Moonlight, Murder и много други. Съботната вечер беше посветена на българския хип-хоп. Участие в програмата взеха младият рапър Паф, Гери Дончева, Мариета и хитовия дует Румънеца и Енчев. Специално за участието си във фестивала на фойерверките, те бяха подготвили атрактивно шоу с костюми и хореография. Водещи на събитието бяха Ернестина Шинова и Краси Добрев. В края на феста те изразиха надежда, че красивото огнено шоу ще бъде факт и през следващата година.

Вечерите продължиха с дискотека под небето, заедно с DJ Rossko.

И тази година Община Каварна бе създала безупречна организация. Осигурен бе и автобус, който се движеше на интервал от 30 минути от центъра на града до морския бряг. Полицаи помагаха при паркирането на многобройните  автомобили, както и при оттеглянето им, за да се избегне задръстване.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама