Ново начало с нов треньор за Лудогорец

10:15, 16 авг 15 / Спорт 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сезонът до момента е пълен провал за Лудогорец и всички неуспехи се свързват с името на Бруно Рибейро. Португалският треньор беше уволнен след загубата от Черно море за Суперкупата на България и мястото му зае Едуард Ераносян. По ирония на съдбата той ще дебютира начело на "орлите" срещу отбора на сърцето си - Локомотив (Пловдив), коментира Sportal.bg. Именно с Ераносян начело "смърфовете" спечелиха историческата шампионска титла през 2004 година. Сега обаче времената са други и Локо се бори за оцеляването си. Тимът няма победа след първите 4 кръга, но показа характер в домакинството на Литекс и се преби за точката с гол в добавеното време.

Лудогорец ще атакува от първата минута в търсене на ранен гол, който да внесе спокойствие у футболистите. Очаква се като титуляри да започнат бразилците Джонатан Кафу и Натаниел Пимиента. От групата най-вероятно ще отпадне техният сънародник Вандерсон, който получи контузия срещу Черно море. Конгоанецът Джоди Лукоки отново ще остане на резервната скамейка, а атаката ще се води от Цветелин Чунчуков, пише още медията.

Локо (Пловдив) ще действа с двама нападатели в лицето на Мартин Камбуров и Зоран Балдовалиев. Вместо Йоан Ласиман, по дясното крило ще започне Димо Бакалов, който е бивш футболист на Лудогорец. Младокът Димитър Велковски пък ще играе отляво.

Статистиката сочи, че пловдивчани никога не са вкарвали гол на Лудогорец като гост, но пък от друга страна "орлите" още нямат "суха мрежа" от началото на сезона.

Началото на мача е от 20 часа, съдия е Станислав Ставров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама