Зам.-министър и шеф на ПК по енергетика идват за старта на евросанирането в Русе

09:53, 19 авг 15 / Политика 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще присъства на официалното откриване на строителната площадка на първия блок, одобрен за саниране в Русе. Строително-монтажните дейности ще се извършват по проект „Енергийно обновяване на българските домове“, финансиран от Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013, съобщиха от пресслужбата на МРРБ днес.

Заедно с него в Русе пристига и председателят на комисията по енергетика в Народното събрание Делян Добрев, уточниха от ГЕРБ-Русе.

Събитието ще се проведе от 11 часа, на ул. „Княз Александър Дондуков - Корсаков“ № 10, пред блок „Щастие“. Също на 20 август ще стартират строителните дейности и в многофамилната жилищна сграда на ул. "Майор Атанас Узунов" №22, блок "Родопи" в Русе.

По-късно Добрев, русенски депутати и зам.-министър Нанков ще участват в среща с кмета на Община Русе Пламен Стоилов. Към 14.30 часа Делян Добрев и народни представители от 19-и МИР - Русе ще участват в тържественото отбелязване на Деня на миньора в „Каолин“ АД - Сеново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама