БСП обяви кандидатурите си за кметове на Венец и Смядово

10:22, 19 авг 15 / Политика 25 539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апаз Апазов и Александър Александров са кандидатурите за кмет на БСП в общините Венец и Смядово. Двамата кандидати са обявени на интернет страницата на “левицата”.

Според публикуваната информация кандидатурата на Апаз Апазов за кмет е издигната от общинската структура на партията във Венец.

Апазов е роден през 1967 година. Кандидат-кметът има средно специално образование и работи в частния сектор.

За водач на листата общински съветници във Венец е бил утвърден Сали Карамахмуд, председател на ОбС на БСП-Венец и член на НС на БСП.

До края на месеца ще бъде утвърдена листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства на БСП.     

Кандидатурата на Александър Александров за кмет на Смядово и била подкрепена единодушно от социалистите в общината.

Кандидат-кметът е председател на Общинския съвет на БСП в Смядово. Завършил е Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, специалност „Педагогика”. Работи в сферата на частния бизнес, в сектор "Електроника".

36-годишният Александър Александров досега не е заемал длъжности в органите на местното самоуправление. От “левицата” уточняват, че той е поредното потвърждение на тенденцията за подмладяване в партията и желанието на БСП за обновление в местната власт чрез привличането на нови лица.

Социалистите в Смядово са утвърдили листата с кандидати за общински съветници, както и кметовете на селата Бял бряг – Кичка Желязкова, и Риш – Емине Мехмедова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама