Засякоха 3 кубика незаконни дърва за огрев край Варна

10:34, 19 авг 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автомобил, натоварен с незаконна дървесина, са задържали горските служители на територията на Регионална дирекция по горите – Варна, съобщиха от дирекцията. 

Инспекторите констатирали нарушението в местността „Крушките” при проверка на автомобил, който транспортирал 3 куб. м дърва за огрев от благун, немаркирани, без превозен билет. 

На територията на Регионална дирекция по горите – Варна са съставени 4 акта за нарушения по Закона за горите за последните два дни. Проверяващите са съставили 2 акта за нарушение по Закона за горите.

Превозното средство и дървесината са задържани в горския разсадник на Държавно горско стопанство - Варна. Два акта за нарушение по Закона за горите са съставени на горска кооперация в с. Игнатиево за издаване на превозен билет с непопълнени реквизити, както и за транспортиране на 10 куб. м немаркирани дърва за огрев от цер. Инспекцията е извършена в рамките на изминалите два дни. Обект на проверката са били частни дворове, моторни превозни средства, складове за продажба на дървесина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама