Руснак и трима българи са заловени да шофират пияни в Бургаско

11:37, 19 авг 15 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо четирима души са спипани да управляват автомобили след употреба на алкохол в Бургаска област през последното денонощие, съобщиха от полицията.

В ранните зори на днешния ден - около 04.10 ч., на бургаската улица „Булаир“ срещу дом №1 служители от Първо Районно управление спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с пловдивска регистрация. Оказало се, че зад волана на колата е 32-годишният руски граждaнин А. Ю., който лъхал на алкохол. Катаджиите го тествали с дрегер, който показал наличие на алкохол с концентрация 1.74 промила. Руснакът е задържан със заповед за срок до 24 часа.

Почти по същото време – в 04.45 ч., на ул. „Трети март“ в Приморско пътни полицаи извършили проверка на лек автомобил „Ланд Роувър Фриландер“ с пазарджишка регистрация. Колата била управлявана от 20-годишния А. П. от село Мало Конаре, който се завръщал от среднощен купон. Проверката с дрегер установила 1.25 промила алкохол в организма му.

Същевременно в село Лозенец е хванат и бургазлия да шофира пиян. Маздата на 42-годишният Г. Г. била спряна за проверка от служители на Районно управление – Царево. 1,30 промила алкохол е показал дрегерът, с който е тестван бургазлията.

32-годишният И. В. е заловен да шофира варненски „Мерцедес 201“ от служители на Районно управление – Несебър. Той бил съгрешил със спиртни напитки в рамките на едногодишния срок на присъдата си за същото нарушение. Дрегерът безкомпромисно показал 0,85 промила в кръвта му.

И по четирите случая са образувани бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама